Samen met je team mooie oplossingen bouwen.

DSC 2578 Tres LR

Aan de slag als developer

Werken aan complexe vraagstukken, gave nieuwe functies ontwikkelen en mooie oplossingen bedenken. Als developer bij TRES krijg je voldoende uitdaging. Samen met je team werk je met een vaste groep opdrachtgevers, die het team vaak als verlengstuk zien van hun organisatie. Hierdoor heb je veel afwisseling in je werk én de nodige diepgang.

De tech stack die je gebruikt

Jouw functie staat of valt met de tech stack waarmee je werkt. Daarom toetsen we regelmatig nieuwe technieken en daar heb jij als developer invloed op. Bijvoorbeeld tijdens DEVQ, een dag die we ieder kwartaal organiseren om met alle developers samen te kijken waar nog verbeteringen liggen. Momenteel werken we met Umbraco CMS en afhankelijk van je functie maak je gebruik van onder andere Visual Studio (Code), .NET 6, MSSQL, Node.js, Vue.js, Git, Azure, Entity Framework, Sass, AngularJS, React en Knockout. Als developer bij TRES ga je:

  • Uitdagende maatwerkoplossingen bouwen

  • Werken met een vaste groep opdrachtgevers

  • De nieuwste technieken en tools gebruiken

  • Samenwerken in een hecht team

DSC 2572 Tres LR
Robert Haitsma

Het in teamverband oplossingen bedenken en ontwikkelen voor opdrachtgevers is wat ik leuk vind aan werken bij TRES. Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Openstaande vacatures

Enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures!

DSC 2576 Tres LR
Software developer C# I klantportaal team

Spreken termen als maatwerkoplossingen en doorontwikkeling jou aan? Voor team blauw zijn we op zoek naar een software developer C# die wil bouwen aan de klantportalen van onze opdrachtgevers.

Heerenveen
32 - 40 uur
Salaris tussen de €2.300 - €4.200
DSC 2562 Tres LR
Software developer C# corporate website team

Krijg jij energie van afwisselende projecten en het bouwen en bedenken van maatwerkoplossingen? Voor team oranje zijn we op zoek naar een software developer C# die complexe websites wil (door)ontwikkelen.

Heerenveen
32 - 40 uur
Salaris tussen de €2.300 - €4.200
Tres Reportage 13Web
Lead software developer

Ben jij klaar om jouw coachende- en technische vaardigheden in te zetten bij TRES? Wij zijn op zoek naar een lead software developer C# die wil werken aan de digitale maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers.

Heerenveen
32 - 40 uur
Hybride remote werken

Heb je nog vragen?

Laatste updates