NEXT.NET #4: Alles over DevOps

Headernextnet4b

Dinsdag 12 april zijn Ivo Verburgh en Esther Barthel te gast bij nextdotnet. Een gratis kennisevent vol nieuwe functionaliteiten, ontwikkelingen en interessante cases over .NET development. Geen commerciële praatjes, theorie of toekomstmuziek, maar vandaag al toepasbaar en gelijk nuttig voor jouw eigen ontwikkeling. Deze vijfde editie staat volledig in het teken van DevOps. Ivo laat je zien dat DevOps méér is dan ontwikkelaars en operations samenbrengen in een team. Esther geeft je meer zicht op de basiskennis van DevOps-processen.

Sprekers

Ivo Verburgh

Ivo Verburgh

Full-stack .NET Developer
Ivo heeft een bijzondere interesse in teamdynamieken. Hij leert teams beter samen te werken zodat het team groeit, het werkplezier omhoog gaat en het eindproduct verbetert.
Esther Barthel

Esther Barthel

Solutions Architect and Owner
Esther werkt als Solutions Architect bij Cognition IT, waar ze haar passie voor het ontwerpen en implementeren van Citrix-oplossingen combineert met haar hervonden liefde voor DevOps-automatisering.
Dennis Vroegop Rond

Dennis Vroegop

Host @ nextdotnet
Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, 20 jaar voorzitterschap bij Stichting dotNed en 14 keer de bekroning 'Microsoft Most Valuable Professional' is Dennis Vroegop in de Microsoft community geen onbekende.

Over nextdotnet

Wij vinden het belangrijk om kennis en inspiratie te delen. Zo ontwikkelen we onszelf en de omgeving. Daarom organiseren wij nextdotnet; een kennisevent vol nieuwe functionaliteiten, ontwikkelingen en interessante cases over .NET development. Inhoudelijk en voorbeelden uit de praktijk.