TRES is nummer 2 Best Workplace van Nederland!

IMG 0002 Bewerkt

Met grote trots kunnen we aankondigen dat TRES als nummer twee is geëindigd in de prestigieuze lijst van de Best Workplaces in Nederland! Bij TRES staat medewerkerstevredenheid altijd op de agenda. Wij vinden het namelijk essentieel dat onze collega's met plezier naar hun werk gaan. Daarom vragen we regelmatig om feedback van onze medewerkers en streven we naar een zo hoog mogelijke beoordeling. Om officieel te achterhalen hoe TRES scoort op de lat van goed werkgeverschap, laten we het onafhankelijke medewerkersonderzoek van Great Place To Work uitvoeren. Sinds 2021 mochten we onszelf al officieel een Great Place To Work noemen!

Carina Visser

De nummer twee notering is een erkenning voor alles waar we dagelijks naar streven: een werkomgeving waarin vertrouwen, plezier en tevredenheid centraal staan.

Best Workplace

De samenstelling van de lijst van Best Workplaces is gebaseerd op de feedback van alle medewerkers via het Trust Index-medewerkersonderzoek van Great Place To Work. Dit onderzoek geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Het feit dat TRES behoort tot de veertig hoogst scorende organisaties is een fantastische erkenning van onze inzet en de positieve werkcultuur die we hebben weten te creëren.

Onze cultuur is ons succes

Bij TRES geloven we dat onze cultuur ons succes bepaalt. Vertrouwen, openheid en autonomie vormen de kern van wie we zijn. We zijn een platte organisatie waarin we samenwerken met de neuzen dezelfde kant op. Daarnaast creëren we een balans tussen werk en plezier, zorgen we voor sociaal contact en bieden we ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt elke werkdag bij TRES een feestje.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken.

Meer updates