TRES is opnieuw Great Place to Work

TRES GPTW Screenshot1

Medewerkerstevredenheid staat bij TRES hoog in het vaandel. Daarom laat TRES ieder jaar het Trust Index-medewerkersonderzoek uitvoeren door Great Place to Work. De Trust Index vertelt wat er speelt in de organisatie en geeft ons betrouwbare inzichten om mee aan de slag te gaan.

In december heeft TRES het onderzoek weer uit laten voeren. De resultaten zijn binnen en geven genoeg redenen om de champagneflessen te laten knallen... we mogen ons ook dit jaar weer een Great Place to Work noemen! 

TRES GPTW Screenshot3
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken.

100% ziet TRES als een Great Place to Work

De vragenlijst is ingevuld door 98% van de TRES'ers. Ze beantwoorden 60 stellingen over de mate van trots, vertrouwen en plezier in het werk. Ook beantwoorden ze de open vragen "Wat maakt de organisatie uniek of ongewoon?" en "Als je één ding zou mogen veranderen, wat zou dat zijn?". Fun fact: die laatste open vraag werd volgens het onderzoeksbureau opvallend weinig ingevuld. Never change a winning team...

Op de allerlaatste stelling: "Alles overziend vind ik deze organisatie een 'Great Place to Work'." antwoorde 100% van de TRES'ers volmondig 'ja'. Een prachtige conclusie, vinden we zelf!  

Carina Visser

De betrokkenheid in de organisatie is groot. We doen het écht samen en iedereen doet ertoe.

Meer updates