De schakel tussen opdrachtgevers en specialisten.

Tres Reportage 10Web

Aan de slag als consultant

Ga je als consultant aan de slag bij TRES? Dan stuur je een hecht team aan, bestaande uit back-end en front-end developers. Samen zorgen jullie ervoor dat de doelen van zowel onze opdrachtgevers als die van TRES worden behaald. Jouw team opereert als het ware als verlengstuk van de organisatie van onze opdrachtgevers. Hier heb jij als aanspreekpunt en sparringpartner natuurlijk een grote verantwoordelijkheid liggen.

Dit kan je verwachten

Bij TRES hebben we website- en portalteams. Als consultant ben je in de lead, manage je de projecten en ben je in staat de business van een vaste groep opdrachtgevers te vertalen naar resultaatgerichte digitale oplossingen. Bovendien vervul je de rol van teamlead, waarmee je verantwoordelijk bent voor de collega's uit het team. Handige tooling, zoals Jira, Simplicate en PowerBi, komen dagelijks van pas in jouw functie. Als consultant:

  • Ben je in de lead van jouw eigen team

  • Pas je faciliterend leiderschap toe

  • Heb je een vaste groep aan opdrachtgevers

  • Krijg je veel vrijheid in het invullen van je rol

  • Heb je invloed op onze werkwijze en oplossingen

DSC 2659 Tres LR
Annelies Oldejans

Als consultant bij TRES werk je voor interessante opdrachtgevers waar je nauw contact mee hebt en toffe opdrachten voor mag coördineren. Je hebt veel vrijheid in het invullen van je rol.

Heb je nog vragen?

Laatste updates