Plezier maken zit in ons DNA.

Tres Reportage 51Web

Onze cultuur

Onze cultuur is ons succes. Vertrouwen, openheid en autonomie vinden we erg belangrijk. Daarom vind je bij ons een ruime kantoortuin met uiteraard de nodige hoekjes om je even terug te trekken. Liever vanuit huis werken? Ook helemaal goed. We zijn een platte organisatie en werken samen met de neuzen dezelfde kant op. Afgewisseld met fun, sociaal contact en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Want dat maakt jouw werkdag nog leuker!

Dit vinden we belangrijk

Samen

In je eentje bereik je niet zoveel. Je hebt je collega's, partners en opdrachtgevers hard nodig. We gaan voor elkaar door het vuur, vertellen elkaar de waarheid en vieren succes met elkaar.

Drive

We kennen maar één richting: vooruit. Met onze 'getting things done' mentaliteit krijgen we alles voor elkaar. Op het gebied van werk, maar ook op persoonlijk vlak.

Positief

Een TRES'er is open, eerlijk en nieuwsgierig. We maken van iedere dag een feestje en proberen altijd een positieve vibe op de werkvloer te creëren.

Ownership

Iedereen weet wat 'ie moet doen en pakt de verantwoordelijkheid voor zijn acties. Afschuiven op anderen zit niet in ons systeem, we helpen elkaar.

Alles over werken bij TRES

Aan de slag bij TRES? Dit kan je verwachten.

Organisatie

We werken met zijn allen aan dezelfde organisatiedoelen: medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en jaargroei.

Teams

Bij TRES werken we vanuit dedicated teams. Samen werken we aan de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Dit krijg je van ons

Om het beste uit jezelf te halen, krijg je het beste van ons. Alles goed geregeld, dat is waar we voor gaan. 

Leuke extra's

Arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk. Maar met onze arbeidsvoordelen bieden we de écht leuke extra's al zeggen we het zelf.

Great Place to Work

We zijn er bij TRES van overtuigd dat ons succes begint bij jou. Je werkt dan ook bij een Great Place to Work.

Heb je nog vragen?

Laatste updates