Jezelf razendsnel ontwikkelen.

Tres Reportage 30Web (1)

Aan de slag als stagiair

Wil jij het beste uit jezelf halen? Dan zit je bij TRES goed. Onze sfeer is open, de lijnen zijn kort en als stagiair maak je écht onderdeel uit van je team. Je bent betrokken bij onze werkprocessen en daardoor leer je elke dag nieuwe dingen. Ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Dat staat centraal tijdens jouw stage.

Bekijk stageopdrachten

Stage bij TRES

Bij TRES hebben we voornamelijk derde- en vierdejaars stageopdrachten op het gebied van software development. Je krijgt veel vrijheid in het oppakken van jouw ideeën. Aan jou de taak om die kansen te grijpen! Bevalt de stage van beide kanten en lijkt het jou leuk om de eerste stappen van jouw carrière te zetten bij ons op de werkvloer? Dat juichen we alleen maar toe. Meerdere van onze collega's zijn je voorgegaan. Stagelopen bij TRES betekent:

  • 450,- stagevergoeding per maand

  • Een laptop tijdens je stageperiode

  • 10 vakantiedagen tijdens je stageperiode

  • Een stageweek van 40 uren

  • Stagebegeleiding door een ervaren specialist

Tres LR 7
Jeroen Kaptijn

Ik heb me ontwikkeld van stagiair naar developer. Wanneer je bij TRES stage gaat lopen word je meteen betrokken bij het bedrijf. Je kunt meteen mee met uitjes, kunt praten met iedereen binnen het bedrijf en wordt onderdeel van een hele open cultuur.

Heb je nog vragen?

Laatste updates