TRES Studiedag: van tijdgebrek naar tijd voor groei

TRES Studiedag

Je herkent het vast wel: je wil een cursus doen of dat online webinar volgen, maar je komt er maar niet aan toe. Helaas kan het lastig zijn om er daadwerkelijk tijd voor vrij te maken in een druk leven vol werk en andere verantwoordelijkheden. Persoonlijke leerdoelen verdwijnen naar de achtergrond en worden zo makkelijk vergeten. Om deze reden organiseerde TRES een speciale studiedag, waarop we allemaal onze persoonlijke leerdoelen centraal kunnen stellen en ons volledig kunnen richten op het behalen van die doelen.

Een dag vol groei

Om de studiedag zo effectief mogelijk te maken, bepaalde iedereen vooraf hun persoonlijke leerdoelen. Dit zorgde ervoor dat de dag meteen productief van start ging. Bij aanvang van de dag schreef iedereen hun doelen op en plaatsten deze onder 'To do', met als doel deze aan het einde van de dag te verplaatsen naar 'Done'.

Tijdens de studiedag kon gekozen worden uit een uitgebreid programma. Zo konden collega's bijvoorbeeld gebruikmaken van de TRES Academy, een online platform met diverse trainingen en leerlijnen. Daarnaast zijn er verschillende workshops georganiseerd, zoals een sessie over timemanagement of feedback geven en ontvangen. 

TRES Screenshotsstudiedag9 Klein (1)
TRES Screenshotsstudiedag5
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken.

De kracht van leerdoelen

Niet alleen tijdens de studiedag, maar ook de rest van het jaar heeft iedereen toegang tot de TRES Academy. Dit online platform biedt een uitgebreide selectie van leerlijnen. Deze helpen een keuze te maken in het aanbod; ben je front-end developer en wil je je verdiepen in je vak? Dan staat er een uitgebreid aanbod in logische volgorde voor je klaar. Daar hoef je niet meer over na te denken! 

De flexibiliteit van de leerlijnen maakt het mogelijk om op je eigen tempo te leren, zonder vast te zitten aan een vast patroon. Bovendien zijn de online trainingen gekoppeld aan de bibliotheken van Studytube & Udemy Business, waardoor er een breed scala aan mogelijkheden is om nieuwe vaardigheden te leren. Zo stimuleren we onze collega's om zichzelf voortdurend te blijven uitdagen en te blijven groeien.

Leks ter Schuur

Zo'n dag als dit geeft motivatie om ook na vandaag verder te studeren.

Meer updates