TRES is een Great Place to Work

Header GPTW

Als werkgever vinden we het belangrijk dat onze collega's met plezier aan het werk zijn. Daarom hebben we december 2021 het medewerkersonderzoek van Great Place to Work uitgevoerd. Met dit onderzoek krijgen we inzicht in hoe we presteren op de lat van goed werkgeverschap. En het goede nieuws... we zijn gecertificeerd als Great Place to Work!

Hoe doen we het ten opzichte van andere bedrijven?

Ongrijpbare thema's als vertrouwen, trots en werkplezier worden aan de hand van data tastbaar gemaakt in het Great Place to Work onderzoek. Hierdoor biedt het gerichte aanknopingspunten om de interne cultuur te versterken én geeft het structuur, handvatten en richting voor de organisatieontwikkeling. Het onderzoek is geheel onafhankelijk en wordt over de hele wereld op dezelfde manier uitgevoerd. Doordoor kunnen we de uitkomsten benchmarken: hoe doen we het ten opzichte van andere vergelijkbare bedrijven?

8810

8-8-10

We streven naar een goede balans in onze organisatiedoelen. Bij TRES kijken we daarom naast omzetgroei en winstgevendheid ook naar klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Drie doelen die elkaar zowel versterken als in balans houden.

Still
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken.

Tevreden medewerkers

Om iemand anders gelukkig te maken moet je allereerst zelf gelukkig zijn. De tevredenheid van medewerkers bij TRES is dé belangrijkste basis voor tevreden klanten, groei, winstgevendheid en allerlei andere zaken die we bij TRES willen behalen. En daarnaast is medewerkerstevredenheid een ideëel doel op zichzelf, wat TRES wil kunnen ‘teruggeven’ aan haar medewerkers. Werksfeer, zelfontplooiing en waardering zijn hoofdstukken waar we structureel goede resultaten in willen behalen.

Annebeth vervolgt: "Eén van onze kernwaarden is 'Samen'. Want in je eentje bereik je niet zoveel. Dat we nu gecertificeerd zijn als Great Place to Work onderstreept dat. Je hebt je collega's, partners en opdrachtgevers hard nodig. We gaan voor elkaar door het vuur, vertellen elkaar de waarheid en vieren successen met elkaar. Dat zit echt in ons DNA. "

TRES Great Place To Work Certified (December 2021)
Annebeth Spakman

We gaan voor elkaar door het vuur, vertellen elkaar de waarheid en vieren successen met elkaar.

Meer updates