Werk je bij TRES? Dan werk je bij een Great Place to Work.

Tres Reportageweb
TRES is een Great Place To Work

Great Place to Work

We vinden het belangrijk dat onze collega's met plezier aan het werk zijn. Daarom vragen we ze regelmatig ons te beoordelen. Ons doel? Een 8+. Ambitieus, maar we doen er alles aan om dit te behalen. Om officieel te achterhalen hoe TRES scoort op de lat van goed werkgeverschap, hebben we het onafhankelijke medewerkersonderzoek van Great Place to Work uitgevoerd. Met een gemiddelde score van een 9 mogen we onszelf sindsdien Great Place to Work noemen! 

Vertrouwen, trots en plezier

Great Place to Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Hiervoor wordt het Trust Index medewerkersonderzoek ingezet. Hiermee wordt de perceptie van medewerkers op vijf dimensies in kaart gebracht; geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Dit onderzoek is voor TRES belangrijk omdat het heldere handvatten geeft om te blijven werken aan onze organisatie en cultuur. Bekijk ook onze werkgeverspagina op de website van GPTW voor een aantal onderzoeksresultaten. 

Header GPTW

Alles over werken bij TRES

Aan de slag bij TRES? Dit kan je verwachten.

Cultuur

Onze cultuur is ons succes. Dit komt samen in onze kernwaarden: samen, positief, drive en ownership.

Organisatie

We werken met zijn allen aan dezelfde organisatiedoelen: medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en jaargroei.

Teams

Bij TRES werken we vanuit dedicated teams. Samen werken we aan de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Dit krijg je van ons

Om het beste uit jezelf te halen, krijg je het beste van ons. Alles goed geregeld, dat is waar we voor gaan.

Leuke extra's

Arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk. Maar met onze arbeidsvoordelen bieden we de écht leuke extra's al zeggen we het zelf.

Een keer langskomen?

We kunnen je veel vertellen over werken bij TRES, maar misschien wil je het liever met eigen ogen zien. Daarom geeft één van onze specialisten jou graag een rondleiding, zodat je ook direct alle vakinhoudelijke vragen kunt stellen. No strings attached. Laat in onderstaand formulier je gegevens achter, dan kunnen we een datum prikken!

Tres LR 10 (1)

Laatste updates