TRES Yearly: terugkijken, synchroniseren en vooruitkijken

Jobpijlman TRES Yearly2022 LR 26

Aan het einde van het jaar organiseren we TRES Yearly. Een dag waarop we met z'n allen terugkijken op het afgelopen jaar, synchroniseren en vooruitkijken naar volgend jaar. Dit doen we samen, want alleen dan weet je wat er echt in de organisatie speelt en wat we belangrijk vinden.

Een terugblik

Bij TRES hebben we een aantal terugkerende bijeenkomsten. Ieder kwartaal eindigen we met TRESQ en DEVQ, waarbij we het vorige kwartaal evalueren en vooruitkijken op het nieuwe kwartaal. Dit doen we aan de hand van rocks, doelstellingen die vaak binnen een kwartaal afgerond kunnen worden. 

Tijdens TRES Yearly gaan we aan de slag met de lange termijn strategie. We blikken met z'n allen terug op het afgelopen jaar. Hoe vinden we dat het gaat? Wat moeten we behouden en waar is ruimte voor verbetering? 

Jobpijlman TRES Yearly2022 LR 14 (1)
Still Tresy
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken.

Futureproof

Waar willen we staan over tien jaar? En welke stappen moeten we zetten om daar te komen? De maanden voorafgaand aan TRES Yearly hebben de teamleiders, het managementteam en de directie de organisatiestrategie voor de komende jaren ontwikkeld en aangescherpt. Tijdens TRES Yearly wordt dit gepresenteerd en gevraagd om feedback. 

Ook gaan we tijdens TRES Yearly aan de slag met het verzamelen van input voor het jaarplan van het komende jaar. Wat zijn de benodigde stappen om onze missie te bereiken? Met de input kan het directie- en managementteam aan de slag om de plannen voor volgend jaar te maken. Dit helpt bij de verdere groei van TRES. 

 

Roberto de Vivo

Het bijzondere is dat we als collega's meegenomen worden in de strategische plannen van het bedrijf.

Meer updates