De hackathon voor een nieuwe Way of Work

TRES Hackathon

Websites bouwen? Dat doen we al ruim 20 jaar bij TRES. Maar de manier waarop verandert continu. Klantbehoefte, wetgeving, security en de rol van online. Zomaar een aantal voorbeelden waarom de manier van websites bouwen de afgelopen jaren veranderd is. We vinden het belangrijk scherp te blijven op wat we doen. Daarom zijn twee teams tijdens de TRES hackathon de uitdaging aangegaan om met een nieuwe werkwijze een website te ontwikkelen. 

De opdracht

Tijdens de hackathon daagden we Team Paars en Oranje uit een klantcase uit te voeren in een beperkte tijd. Dit forceert ze kritisch na te denken over onze huidige manier van werken en helpt een vernieuwde, oplossings- en doelgerichte Way of Work (WoW) binnen TRES neer te zetten. Een WoW die ervoor zorgt dat we optimale klantwaarde creëren met optimale inspanningen. Dit hebben we gedaan in twee teams, om zo het out-of-the-box denken te stimuleren en een zo goed mogelijke oplossing te bedenken.

Teamkleuren

De uitwerking

De hackathon leverde twee hele verschillende werkwijzes op. Waar het ene team buiten de kaders van het standaardproces om ging, is het andere team uitgegaan van een compleet nieuwe technologische basis. Hoe dat is ontstaan? De teams vertellen het je zelf!

Miniatuur Video
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken.

Nieuwsgierig geworden?

Als je er een kick van krijgt om complexe, technische oplossingen te bouwen, dan zit je goed bij TRES. We zijn een open club enthousiaste professionals die intensief samenwerken in multidisciplinaire teams. En we leren veel van elkaar. Met maar één doel: het beste resultaat voor onze opdrachtgevers opleveren. Ben jij nieuwsgierig geworden naar werken bij TRES? Bekijk dan eens onze vacatures!

Bekijk de vacatures

Meer updates