Vijf sterren voor TRES in Emerce100

Header Website

De achttiende editie van Emerce100 is uit. Ook dit jaar kunnen we met trots vertellen dat we zijn opgenomen in deze prestigieuze lijst die de beste bedrijven in de Nederlandse e-business sector erkent en waardeert. Met 5 sterren staat TRES wederom genoteerd in de categorie digital agency fullservice middelgroot! We zijn trots op het team en onze opdrachtgevers, dankzij hen hebben we deze prachtige notering bemachtigd! 

De vijfsterrennotering in de Emerce100 is een fantastische erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons team. Samen streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Deze notering onderstreept dat.

Over Emerce100

De Emerce100 is een speciale uitgave van Emerce waarin ieder jaar de resultaten worden gedeeld van het onafhankelijke imago-onderzoek naar de beste Nederlandse bedrijven in de e-business. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Emerce met ondersteunding van het onderzoeksbureau Motivication. De doelgroep van het onderzoek bestaat uit lezers van Emerce die gebruikmaken van e-business bedrijven. De respondenten beoordelen bureaus op onder andere kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De e-business bedrijven hebben zelf geen invloed op de Emerce100 lijst. 

Meer weten?

Harmen Visser

Harmen

Commercieel directeur
harmenvisser@tres.nl +31 (6) 54 24 19 90

Meer updates