Thuiswerkers verrast met een lekker bakje positiviteit

Harmen En Marco Trespresso

Op 5 en 6 november 2020 trokken Harmen Visser (commercieel directeur) en Marco van der Voorn (algemeen directeur) in de ‘TRESpresso’ bus door Noord-Nederland langs alle TRES collega's. Koffie, thee, lekkers en een presentje werden uitgedeeld. Maar nóg belangrijker was het stukje waardering richting de collega’s. En natuurlijk het ongedwongen praatje bij ‘het koffiezetapparaat’ wat we momenteel moeten missen.

Coffee dates, quizen en calls

Positief is één van onze kernwaarden. Tijdens de lockdown is het soms best lastig om die vibe er wat in te houden. Maar we doen ons best met surprise coffee dates, online quizen en extra videocalls. Op die manier blijven alle collega’s goed met elkaar in contact. Ook worden er regelmatig onderzoeken gedaan om te peilen hoe de sfeer en het werkgeluk is binnen de teams. Belangrijk, want niet voor niets wordt overal gewaarschuwd voor burn-outs en eenzaamheid.

Harmen En Marco Trespresso
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken.

De gezelligheid erin houden

“We merken aan onze collega’s dat de tweede golf meer invloed begint te krijgen op de gemoedstoestand. De onzekerheid, somberheid en eenzaamheid neemt toch toe nu de donkere dagen er weer zijn. Dat snappen we heel goed. Hele dagen thuiswerken en weinig zicht op een normalere situatie maakt het er niet leuker op. Maar we zitten met heel Nederland in hetzelfde schuitje. Daarom maken we er het beste van en proberen we op allerlei manieren de gezelligheid en collegialiteit er in te houden. Dat lukt goed als je ziet hoeveel leuke reacties we krijgen op dit initiatief", aldus Marco. 

Marco van der Voorn

We doen alles om de vibe hoog te houden, óók op de thuiswerkvloer. That’s how we roll!

Meer updates