Jouw skills inzetten voor mooie opdrachtgevers.

Tres LR 33

Aan de slag als digital marketeer

Als digital marketeer bij TRES duik je in de business van onze opdrachtgevers. Dit doe je samen met je collega's uit team rood, ons digital marketing team. Vanuit strategisch inzicht en met gevoel voor data heldere adviezen geven om de digitale business van onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. Dat is waar je voor gaat. Dit doe je niet alleen samen met je team, maar vaak ook met het marketingteam van de opdrachtgever. Uiteraard met een flinke dosis enthousiasme, resultaatgerichtheid en commercieel inzicht.

Veel vrijheid en afwisseling

Proactief meedenken en adviseren met als doel de websites, portalen en campagnes van onze opdrachtgevers verder te optimaliseren. Dat is in een notendop jouw verantwoordelijkheid als digital marketeer bij TRES. Hiervoor ben je regelmatig te vinden bij onze opdrachtgevers, of zij bij ons. Want samen sta je sterker. Tools die je zoal gebruikt zijn SharpSpring, Hotjar, Google Analytics, Google Data Studio en SEMrush. Samen met je mede-marketeers onderzoek je regelmatig of hier nog nieuwe ontwikkelingen in zijn. Als digital marketeer:

  • Onderhoud je zelf contact met opdrachtgevers

  • Krijg je veel vrijheid in het invullen van je rol

  • Heb je invloed op onze werkwijze en diensten

  • Werk je met een brede set aan tooling

Tres 26LR
Kars Valkema

De diverse opdrachtgevers en vraagstukken zorgen voor afwisseling en uitdaging in het werk, zo leer je elke dag weer wat nieuws. Dit maakt werken als digital marketeer bij TRES interessant.

Openstaande vacatures

Op dit moment staat er helaas geen vacature open voor de rol als digital marketeer. Toch reageren? Stuur een open sollicitatie.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken als digital marketeer bij TRES? Of wil je eens vrijblijvend langskomen voor een rondleiding? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

DSC 2685 Tres LR

Laatste updates