Bij TRES kennen we maar één richting: vooruit.

Tres Reportage 1Web

Onze organisatie

Ingewikkelde organisatiestructuren ga je bij TRES niet vinden. We werken met zijn allen aan dezelfde organisatiedoelen: medewerkerstevredenheid (8+), klanttevredenheid (8+) en jaargroei (+10%). Drie doelen die elkaar zowel versterken als in balans houden. Dit doen we vanuit verschillende teams. Vijf development teams, een digital marketing team, team service, het organisatieteam en de directie om precies te zijn.

Getting things done

Bij TRES komen we op vaste momenten samen. Altijd met de insteek om focus te houden op onze doelen. Er zijn meetings waarin besluiten worden genomen, maar meestal gaat het om elkaar op de hoogte houden van de voortgang vanuit ieders eigen verantwoordelijkheid. Denk aan:

 • De dagelijkse stand-up met je team

 • De retro aan het begin van een sprint

 • Inspireren tijdens de maandelijkse heads-up

 • Maandelijks gilde-overleg per discipline

 • Evalueren en gezelligheid tijdens de quarterly

Tres 10LR

Alles over werken bij TRES

Aan de slag bij TRES? Dit kan je verwachten.

Cultuur

Onze cultuur is ons succes. Dit komt samen in onze kernwaarden: samen, positief, drive en ownership.

Teams

Bij TRES werken we vanuit dedicated teams. Samen werken we aan de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Dit krijg je van ons

Om het beste uit jezelf te halen, krijg je het beste van ons. Alles goed geregeld, dat is waar we voor gaan. 

Leuke extra's

Arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk. Maar met onze arbeidsvoordelen bieden we de écht leuke extra's al zeggen we het zelf.

Great Place to Work

We zijn er bij TRES van overtuigd dat ons succes begint bij jou. Je werkt dan ook bij een Great Place to Work.

Ons verhaal

 1. 1998

  1998 - drie vrienden één hobby

  Onder de naam VnV software bouwen ze statische websites en een calculatiesysteem voor een groot landelijk installatiebureau.

 2. 2000

  2000 - oplevering eerste grote website

  Als sc Heerenveen Champions League haalt, worden de drie compagnons gevraagd een website voor hen te maken. Het bedrijf wordt officieel ingeschreven en de naam verandert in TRES.

 3. 2005

  2005 - verhuizing Heerenveen

  Na een periode van vijf jaar boven een signingsbedrijf in Franeker, is het tijd om naar een plaats met meer bereik te verhuizen. Een verdieping in een pand aan de K.R. Poststraat wordt betrokken.

 4. 2008

  2008 - start digital marketing

  Waar de eerste jaren de nadruk vooral ligt op het realiseren van technische oplossingen, wordt vanaf 2008 fors geïnvesteerd in digital marketing. De propositie verschuift naar full service internetbureau.

 5. 2013

  2013 - eerste TRESfest

  Met de focus op full service dienstverlening groeit het aantal medewerkers. TRESfest wordt geïntroduceerd in de overtuiging dat plezier en goed samenwerken het verschil maken. Nog steeds vertrekt het team elk jaar een lang weekend naar de zon.

 6. 2014B

  2014 - TRENDSHIP

  In een wereld die continu verandert, is kennis delen samen groeien. Om relaties te inspireren over het digitaal domein wordt TRENDSHIP gelanceerd. Het event dat geïnitieerd was voor relaties groeit in 5 jaar uit tot het grootste business event van Noord-Nederland.

 7. 2015

  2015 - verhuizing naar De Opslach

  De ruimte op de K.R. Poststraat wordt te klein en de behoefte naar een open ruimte, waarin organischer samengewerkt kan worden, groeit. Aan de Opslach wordt een gloednieuw pand betrokken dat vernieuwend en compleet naar eigen idee wordt ingericht.

 8. 2016

  2016 - werken in multidisciplinaire teams

  De rol van digitaal wordt steeds strategischer in organisaties en daarmee ook de oplossingen van TRES. Om de digitale business van klanten te kunnen versnellen worden design, techniek en marketing samengebracht in vaste klantenteams.

 9. 2017

  2017 - DIA Award

  Het werk wordt beloond. Na eerdere “beste website van het jaar”-awards, wordt de website van het CJIB beoordeeld als het beste digitaal werk van het jaar. De jury bekroont met name de outside-in gedachte waarmee TRES steevast de eindgebruiker centraal stelt.

 10. 2018

  2018 - over op open source Umbraco

  TRES wordt meer en meer strategisch digital partner. Het bouwen van de digitale business van klanten krijgt alle aandacht. Het ontwikkelen van een eigen CMS leidt af. Hiervan wordt afscheid genomen en er wordt vol ingezet op het open source Umbraco CMS.

 11. 2019

  2019 - ISO gecertificeerd

  In een wereld die steeds meer verbonden is, zijn veiligheid en privacy cruciaal. TRES is be-wust van haar rol als verwerker van grote hoeveelheden gevoelige data. Een gecertificeerd informatiebeveiligingsbeleid en security by design is dan ook onontbeerlijk.

 12. 2020

  2020 - digitalisering klantprocessen

  De digitale mogelijkheden worden steeds breder. Full service is niet meer geloofwaardig. Er wordt gespecialiseerd in het digitaliseren van klantprocessen, wat zich vertaalt in het (door)ontwikkelen van websites en klantportalen.

 13. Header GPTW

  2021 - Great Place To Work

  We vinden het belangrijk dat onze collega's met plezier aan het werk zijn. In 2021 laten we voor het eerst onafhankelijk medewerkersonderzoek uitvoeren. Met een gemiddelde score van een 9 mogen we onszelf sindsdien Great Place to Work noemen!

 14. Bestworkplace

  2023 - Best Workplace

  TRES behaalt de tweede plek op de ranglijst van Best Workplaces van Nederland. Deze lijst bestaat uit de koplopers op het gebied van goed werkgeverschap. Hiermee erkent Great Place To Work organisaties die door hun medewerkers hoog beoordeeld worden op vertrouwen, trots en plezier.

Heb je nog vragen?

Laatste updates