NEXT.NET #4: Alles over .NET 5 en Docker

Headernextnet4b

Tijdens de vierde editie van NEXT.NET, op 29 juni 2021, werd de lancering van .NET 5 en de gevolgen voor developers besproken door Oscar van Tol. Vervolgens ging Vincent Hendriks in op wat containerisatie kan betekenen voor ontwikkelaars, teams en organisaties. Dit alles onder begeleiding van host Dennis Vroegop, die met zijn ruime ervaring een uitstekende gesprekspartner voor onze sprekers was.

NEXT.NET gemist?

Heb je NEXT.NET gemist? Geen probleem! Omdat het een online editie was heb je de mogelijkheid de gehele sessie terug te kijken.

Terugkijken
NEXT.NET Dennis Vroegop en Oscar van Tol

Sprekers

Oscar Van Tol

Oscar van Tol

Principal Cloud Architect @ Betabit
Als ontwikkelaar met een passie voor netwerken, infrastructuur en hardware zag Oscar al vroeg de potentie van Microsoft Azure.
Vincent Hendriks (1)

Vincent Hendriks

Senior Software Engineer @ Anycoin Direct & Team Rockstars IT
Met ruim 15 jaar ervaring en liefde voor alles wat met software te maken heeft, is Vincent een echte expert in zijn vak te noemen.
Dennis Vroegop Rond

Dennis Vroegop

Host @ nextdotnet
Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, 20 jaar voorzitterschap bij Stichting dotNed en 14 keer de bekroning 'Microsoft Most Valuable Professional' is Dennis Vroegop in de Microsoft community geen onbekende.

Over NEXT.NET

Wij vinden het belangrijk om kennis en inspiratie te delen. Zo ontwikkelen we onszelf en de omgeving. Daarom organiseren wij NEXT.NET; een kennisevent vol nieuwe functionaliteiten, ontwikkelingen en interessante cases over .NET development. Inhoudelijk en voorbeelden uit de praktijk.