Solliciteren bij TRES voelt al snel als thuiskomen.

Tres Reportage 17Web

We leren je graag kennen

We willen graag dat je op je plek zit bij TRES. Daarom willen we je goed leren kennen tijdens het sollicitatieproces. Je praat met verschillende, mogelijk toekomstige collega’s. Zo krijg je een goed beeld van de functie en van ons bedrijf. Solliciteer je bij TRES, dan heb je tijdens het proces contact met Annebeth, onze HR Manager. Zij begeleidt je van sollicitatie tot onboarding. De stappen in het sollicitatieproces verschillen per functie. Hebben we een klik, dan ga je door naar de volgende ronde.

 

1. Eerste gesprek

Als je hebt gereageerd op één van onze functies, hoor je snel van Annebeth of je op gesprek mag komen. Je hebt dit gesprek altijd met twee collega’s van TRES, afhankelijk van de functie waar je op reageert.

Tres Reportage 10Web
Tres Reportage 19Web (1)

2. Assessment

Voor sommige rollen volgt een assessment. Een assessment is een test waarmee we beter inzicht krijgen in waar jouw talenten liggen. Leuk om te doen en ook heel nuttig voor jou. Want je komt een hoop te weten over jezelf, en dat is altijd mooi meegenomen.

3. Tweede gesprek

Ben jij enthousiast, en zijn wij dat ook nog steeds? Dan spreek je nog twee TRES-ers. Dat is vaak met een specialist (erbij) met wie je praat over vakinhoudelijke zaken en hoe je werkdag er ongeveer uitziet.

Tres Reportage 20Web
Tres Reportage 3Web

4. Aanbieding

Is er een klik van beide kanten? Dan voegen we je graag toe aan ons TRES-team en krijg je een passende aanbieding van Annebeth. 

Arbeids­voorwaarden

Werk je bij TRES, dan zorgen we voor je. Het salaris is goed en je profiteert van diverse extra arbeidsvoorwaarden. Van een verzorgde lunch tot flexibele werktijden, winstbonus, up-to-date materiaal en een relaxte werkplek als je op kantoor (in Heerenveen) bent. Wil je meer weten over alle mogelijkheden, stuur Annebeth dan even een mailtje met je vragen.

Zo werken wij
Arbeidsvoorwaarden

Collega worden?

Software developer C# I klantportaal team
Heerenveen
32 - 40 uur
Salaris tussen de €2.500 - €4.200
Software developer C# I corporate website team
Heerenveen
32 - 40 uur
Salaris tussen de €2.500 - €4.200
Corporate recruiter
Heerenveen
24 - 32 uur
Salaris tussen de €2.700 - €4.100

Bekijk meer

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel alle vacatures en solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures

Klaar voor je nieuwe stap?

Annebeth helpt je graag verder.

Annebeth Spakman

Annebeth Spakman

Human capital manager
annebeth@tres.nl 0513 - 64 14 50